Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σοβαρή καταγγελία από την Δ.Α.Σ.Σ. Σταθμαρχών

Λάβαμε και δημοσιεύουμε σοβαρή καταγγελία από την Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Σταθμαρχών , καταγγελία που αφορά την χορήγηση των έκτακτων προκαταβολών   στον ΟΣΕ. Διαβάζουμε
Η Δ.Α.Σ.Σταθμαρχών. καταγγέλλει την Διοίκηση του ΟΣΕ και τον υπηρεσιακό μηχανισμό για την χορήγηση έκτακτων προκαταβολών  με
αδιαφανείς διαδικασίες. Τις τελευταίες μέρες επικοινώνησαν  μαζί μας πολλοί συνάδελφοι ρωτωντας με απορία για τις έκτακτες προκαταβολές που μοιράζουν αφειδώς  συνδικαλιστικά στελέχη προς αγραν ψήφων στις επικείμενες εκλογές στα Σωματεία.
Υπενθυμίζουμε στην Διοίκηση του ΟΣΕ και στις αρμόδιες υπηρεσίες ότι οι έκτακτες προκαταβολές θα πρέπει να χορηγούνται με τα ίδια κριτήρια και με τον ίδιο χρόνο εκταμίευσης για ΌΛΟΥΣ τους συναδέλφους και την καλούμε να δώσει ΆΜΕΣΑ τέλος στους μηχανισμούς που δρουν ανενοχλητοι και την εκθέτουν στα μάτια των σιδηροδρομικών.
Αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων μας , τους συνδικαλιστές που προσπαθούν να επιβιώσουν με αυτόν τον τρόπο.

 Η γραμματεία της Δ.ΑΣΣ 

1 σχόλιο:

  1. ''Οίκοι μεν λέοντες, εν μάχη δε αλώπεκες"

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή