Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Συνεδρίαση ΔΣ ΕΕΣΣΤΥ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον συνάδελφο Παναγιώτη Κλειδόπουλο , εκπρόσωπο εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ την ημερήσια διάταξη του ΔΣ.
Την Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2015 και ώρα 14:00 θα συνεδριάσει το ΔΣ της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ          ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1  .
 .Ενημέρωση των μελών Δ.Σ για θέματα της εταιρείας.
2.Έγκριση του πρακτικού  της Επιτροπής Ενστάσεων που αφορά στον «ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ Α.Ε.» (Αρ. Δ/ξης: 28/2014)
3.
 Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων που αφορά στον «ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΛΟΣΩΜΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ή ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 897.600,00 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΚΑΙ 1.104.048,00 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΣΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΑ Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε.»  (Αρ. Δ/ξης: 26-Ε/2014)»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου