Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι διπλωματούχοι μηχανικοί του Ομίλου ΟΣΕ

Οι διπλωματούχοι μηχανικοί των εταιριών του ομίλου ΟΣΕ (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΣΤΥ) έκοψαν την πρωτοχρονιατικη πίτα τους χθες 19-2-2015 στο μέγαρο του ΟΣΕ στην Καρόλου
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τζιβάρας, καλωσορίζοντας του παρευρισκομένους σημείωσε ότι
"οι διπλωματουχοι μηχανικοί που αποτελούμε τον κύριο πυλώνα της σχεδίασης της ανάπτυξης και της λειτουργίας του σιδηρόδρομου, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν σιδηρόδρομο δημόσιο και ενιαιο και θα στηρίξουμε όποιες ενέργειες γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση."


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και  απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι Πρόεδροι του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλος , της ΕΕΣΤΥ κ. Αγιάσογλου της ΕΡΓΟΣΕ κ. Βαρελάς, της ΠΟΣ κ. Παρασκευόπουλος, οι εκπρόσωποι εργαζομένων ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ ΕΡΓΟΣΕ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών ΤΕ και πλήθος διπλωματούχων μηχανικών.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου