Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μηχανοστασιάρχης έκανε παρατήρηση σε μηχανοδηγό γιατί δίνει τα χειριστήρια σε βοηθούς!!!

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ορισμένων ειναι εμφανής 
Όπως μας πληροφόρησε μηχανοδηγός , εν σωτήριο έτος 2015 μηχανοστασιάρχης επικοινώνησε μαζί του και του έκανε παρατηρήσεις επειδή είδε τον βοηθό μηχανοδηγού στα χειριστήρια.
Αυτά τα πράγματα εκτός απο γραφικά είναι ΤΡΑΓΙΚΑ κυρίως γιατί δείχνουν
ότι τα στελέχη που έχουν προαχθεί σε καίριες θέσης ευθύνης δεν έχουν ιδέα για τον Κανονισμό, (την ουσία κ το πνεύμα )παρά μόνο έχουν μυαλό για συνδικαλιστικά παιχνιδάκια, ενοχλημένοι προφανώς  απο όσα τους καταλογίζουν οι ίδιοι οι μηχανοδηγοί για το μπάχαλο σε τομείς ευθύνης τους.
Είναι τόσο μεγάλη η αγωνία τους για να εκδικηθούν όσους τους ασκούν κριτική ώστε πέφτουν απο το ένα ολίσθημα στο επόμενο καθημερινά...
Τους προειδοποιούμε δημόσια να συνέλθουν άμεσα γιατί θα μιλήσουμε με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις.
Προκαλούμε δημόσια τον μηχανοστασιάρχη να...αναφέρει τον μηχανοδηγό - όπως απείλησε - για να αποδείξει στον εαυτό του , ότι ξέρει τον Κανονισμό (....).


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου