Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Αχαΐα: Έκλεψαν πέντε τόνους σιδηροδρομικές ράγες από αποθήκη του ΟΣΕ στη Ροδοδάφνη - Τις φόρτωναν σαν "κύριοι" σε φορτηγό

Σιδηροδρομικές ράγες από αποθήκη του ΟΣΕ στη Ροδοδάφνη έκλεψαν 2 ρομά ηλικίας 20 και 25 ετών στις 28 Φεβρουαρίου. Όπως έχει καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο, οι δύο δράστες, που αναζητούνται, φόρτωσαν τμήματα από τις ράγες βάρους 5 τόνων, σε φορτηγό, που ανήκει στις αδερφή του 20χρονου.

Οι νεαροί έδρασαν βράδυ.Ωστόσο έγιναν
αντιληπτοί και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ωστόσο στη θέα των αστυνομικών κι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Οι νεαροί τΟ έσκασαν με τα πόδια αφήνοντας στο σημείο το φορτωμένο φορτηγό, το οποίο κατασχέθηκε και το υλικό θα επιστραφεί στον ΟΣΕ.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για τη διάπραξη κλοπών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

"Εξιχνιάστηκε, άμεσα μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, η κλοπή σιδηροδρομικού υλικού που έλαβε χώρα στις (28-2-2015) το βράδυ, σε αποθήκη του Ο.Σ.Ε. στη Ροδοδάφνη Αιγίου.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ταυτοποίηθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών και πρόκειται για δύο ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας 25 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα – δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δράστες στις (28-2-2015) το απόγευμα μετέβησαν στην αποθήκη του Ο.Σ.Ε., με φορτηγό ιδιοκτησίας της αδερφής του 20χρονου και αφαίρεσαν (5) τόνους σιδήρου τους οποίους φόρτωσαν στο φορτηγό.

Κατά τη διαφυγή τους δεν κατάφεραν να εξέλθουν της αποθήκης με το φορτηγό, με αποτέλεσμα να κινηθούν πεζή, εγκαταλείποντας το φορτηγό.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το φορτηγό ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης της κλοπής, ενώ οι (5) τόνοι σιδήρου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της αποθήκης του Ο.Σ.Ε. .

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου".

the best.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου