Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Παγώνουν οι ιδιωτικοποιήσεις μέχρι τον Ιούνιο με εντολή Βαλαβάνη

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και ζήτησε να μην συνεδριάσει το Δ.Σ.
Παγωμένες παραμένουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ προσανατολιζόταν να κάνει για σήμερα, Τετάρτη, διοικητικό συμβούλιο καθώς
είχαν συσσωρευτεί διάφορα ζητήματα (διαδικαστικά, νομικά κ.ά.) τα οποία χρειάζονταν να αντιμετωπιστούν.
Ωστόσο η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Βαλαβάνη επικοινώνησε με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και ζήτησε να μην συνεδριάσει το Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Βαλαβάνη έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ταμείου να παραμείνουν όλα τα θέματα παγωμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η πρωτοβουλία αυτή της κυρίας υπουργού έρχεται σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Βαρουφάκης.

Σε κάθε περίπτωση μετά τη νέα παρέμβαση της κυρίας Βαλαβάνη καθίσταται περισσότερο αβέβαιη η έκβαση του διαγωνισμού για τη παραχώρηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος.
Ο ΟΠΑΠ που έχει πλειοδοτήσει με 40 εκατ. Ευρώ έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή που λήγει στις 19 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου