Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Φοβήθηκε την αλήθεια ο Πρόεδρος του Σωματείου των μηχανοδηγών;

Και αρνήθηκε να καλέσει στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τον συνάδελφο που επρόκειτο να εργαστεί με μπλοκάκι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να εξηγήσει στο Σώμα  τι ακριβώς συνέβη την επίμαχη περίοδο.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Σωματείου μας στην σοβαρότατη καταγγελία που έγινε απο την Εξέλιξη για προσωπική του εμπλοκή στην υπόθεση εκείνη την περίοδο (και του πρόσφατα παραιτηθέντα Γενικού Γραμματέα) , αρκέστηκε να πεί
πως ο ίδιος και ο προηγούμενος Γενικός Γραμματέας προστάτεψαν τον κλάδο.

Μάλιστα όταν ειπώθηκε ότι υπάρχει μαρτυρία για στοχοποίηση απο μέρους του ,συναδέλφων, εμφανώς εκνευρισμένος τόνισε πως δεν απαντά σε συκοφαντίες.
Στην επιμονή της παράταξης "Εξέλιξη" για να κληθεί ο συνάδελφος να μιλήσει στο Σώμα για το τι συνέβη τότε , ο Πρόεδρος του Σωματείου μας , απαντούσε συνεχώς αρνητικά.
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση απασχόλησε τον κλάδο κάποιους μήνες πριν.

Φαίνεται ότι ορισμένοι θεωρούν ότι για αυτούς  ισχύει το ακαταλόγιστο και η αλαζονεία της εξουσίας τους έχει οδηγήσει  στο να μην δίνουν ουσιαστικές απαντήσεις.

Τα υπόλοιπα με ονοματεπώνυμα στις συνελεύσεις. 
Για να μάθουν κάποτε οι μηχανοδηγοί ποιοι τελικά έχτισαν συνδικαλιστικές καριέρες στην πλάτη τους , λέγοντας άλλα στα ΔΣ και πράττοντας άλλα ....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου