Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Παγκόσμια μέρα δράσης κατά του ρατσισμού (Βίντεο)


Το στέκι της έλξης δημοσιεύει το βίντεο της Actionaid.To μήνυμα μας : απέναντι στην αδικία, είμαστε ποιο δυνατοί απο ότι νομίζουμε!

1 σχόλιο:

  1. Χθεσινό γερμανικό εξώφυλλο του Der Spiegel: Φωτογραφία του 1941 στην Ιερή Ακρόπολη γερμανοί φασίστες με τους ιταλούς πατούν τα χώματά μας. Με έκπληξη βλέπουμε την Μέρκελ, ανάμεσα στους ναζί, να....μοιάζει ευχαριστημένη....!
    Μια εικόνα με νόημα, με μήνυμα;;

    Η σιωπηλή κραυγή των νεκρών, θύματα του φασισμού, του ρατσισμού, που τα ανθρώπινα και κοινωνικά διακαιώματα καταπατούνται, ο μισανθρωπισμός και η μισαλλοδοξία κυριαρχούν, ηχεί στα αυτιά μας.

    Η Ιστορία δεν μας δίδαξε τίποτα;; Αλίμονο αν όπως στην ζούγκλα, υπερτερούσε ο ''δυνατός"!! Ακόμη και εκεί όμως κάποια αρπακτικά νικούν και τους "δυνατούς"!! Το υπερεκτιμημένο εγώ....συνθλίβεται.

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή