Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Επιστολή απο Σ.Συνταξιούχων "Ενότητα" στον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ για το εφάπαξ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑΥΤΕΚΩ κ. ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
Κύριε Πρόεδρε,
Το Προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» μαζί με το Προεδρείο της Π.Ο.Σ. συναντήθηκε στις 24/3/2015 με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.Δημήτριο Στρατούλη και
συζήτησε μαζί του το πρόβλημα του εφάπαξ και την αδυναμία του Τομέα Πρόνοιας Προσωπικού ΟΣΕ να χορηγήσει τα ΕΦΑΠΑΞ λόγω έλλειψης χρημάτων, μετά το αναγκαστικό κούρεμα που έγινε στις 10/3/2012 στα αποθεματικά του.
Ο κ.Υπουργός μας ενημέρωσε ότι το Ταμείο δεν έχει στείλει αίτημα στο Υπουργείο για έκτακτη χρηματοδότηση.

Κύριε Πρόεδρε,

Ζητάμε άμεσα να στείλετε έγγραφο για έκτακτη χρηματοδότηση του Τομέα Πρόνοιας Προσωπικού ΟΣΕ στο Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων ώστε να χορηγηθούν τα εφάπαξ στους συναδέλφους που είναι σε εκκρεμότητα και περιμένουν από το 2012.
   

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               



     ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου