Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση Δικτύου Σιδηροδρομικών για τις εκλογές στους κλειδούχους

ΤΟ Δίκτυο Σιδηροδρομικών στις επικείμενες εκλογές  (30-31-3 ΚΑΙ 1-4-2015)των κλειδούχων ενθάρρυνε την δημιουργία ψηφοδελτίου με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο αυτά που ίσχυαν μέχρι σήμερα.
Η ενασχόληση των συναδέλφων χωρίς
να προσβλέπουν σε προσωπικά οφέλη, δημιουργεί προϋποθέσεις για την αφοσίωση στα προβλήματα του σιδηροδρόμου και των σιδηροδρομικών.
Οι κλειδούχοι,ζωντανό κύτταρο των εργαζομένων μπορούν να δώσουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται και είναι απαραίτητα για το συνδικαλιστικό κίνημα, το οποίο δοκιμάζεται χρόνια τώρα.
Η ανάδειξη των συνδικαλιστικών στελεχών ξεκινάει απο το Σωματείο και φτάνει μέχρι την Ομοσπονδία και την ΓΣΕΕ. Αν διαλέξουμε συνδικαλιστές με αυταπάρνηση και αυτοθυσία στο σωματείο θα έχουμε τέτοιους και σε ανώτερο επίπεδο.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ – ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΔΟΥΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου