Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Στις 6 Μάη η συνάντηση ΠΟΣ - Υπουργού Μεταφορών αναστέλλεται η κινητοποίηση της Δευτέρας

Με το εξώδικο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών  της 23ης Απριλίου 2015 σας  γνωστοποιούσαμε την απόφασή μας για τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και από ώρα 13:00 μέχρι 16:00 στην οποία θα συμμετείχε το προσωπικό όλων των σιδηροδρομικών εταιρειών που εργάζεται εντός του Ν. Αττικής. 
 Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη με την οποία μας γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του
Υπουργού για συνάντηση την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 13:00, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοινώνει την αναστολή της εξαγγελθείσας στάσης εργασίας.





Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου