Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δεν είναι ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης!!! Είναι....

Συνεχίζεται η κοροϊδία  σε βάρος των μηχανοδηγών. Το στέκι της έλξης απαντά με επιχειρήματα. Νέα Έλξη και Δημοκρατική Συμπαράταξη διαμαρτύρονται ότι τις αναγράφουμε ως ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ. Πραγματικά απορούμε γιατί έχουν τόση αγωνία να αποτινάξουν απο πάνω τους την ταυτότητα της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ, συνδικαλιστές που επί χρόνια ευνοήθηκαν απο αυτές ! Ντρέπονται για κάτι; Μήπως ξεχνάνε ότι 
ο επικεφαλής της Νέας Έλξης και πρόεδρος του Σωματείου μας Βασίλης Τουρλής, είναι ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣ;
 Ή μήπως ξεχνάνε οι μηχανοδηγοί  ότι η "Νέα Έλξη" συνεδρίαζε μέχρι πρόσφατα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού; (και φυσικά δικαίωμα αναφαίρετο δικό τους). 
Όσον αφορά την Αναγέννηση, ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ποιοι είναι πίσω απο την παράταξη που για πρώτη φορά ακούσαμε χτες στο ΜΑΙ !!!

Θεοδωρόπουλος και Ναθαναηλίδης δεν εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣ με την ΠΑΣΚ τον Οκτώβριο του 2014

Εμείς λοιπόν λέμε ψέμματα ή μήπως κάποιοι προσπαθούν να υποτιμήσουν (για άλλη μια φορά) την νοημοσύνη των μηχανοδηγών.
Επί 3 χρόνια δε , συναποφάσιζαν τα πάντα στο ΔΣ, ενώ στις πρόσφατες συνελεύσεις ΔΕΝ είχαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφορά στον απολογισμό.
ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ συμφώνησαν ότι δεν διαφώνησαν ΠΟΥΘΕΝΑ , 3 χρόνια. 
Επιβεβαιώνοντας τα όσα γράφαμε κατά καιρούς για τον μεταξύ τους γάμο.

Όσο αφορά τις προσωπικές επιθέσεις στον συνάδελφο Γενιδούνια, όπως μας είπε πριν απο λίγο , τον αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Όταν θα υπάρξει ουσιαστική συνδικαλιστική κριτική και διάλογος θα απαντήσουμε μας είπε. 

Το στέκι της έλξης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου