Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η ΠΟΣ ζητά να συναντήσει όλα τα κόμματα και τον νέο Υπουργό Μεταφορών

Η σημερινή επιστολή της ΠΟΣ με την οποία ζητά συνάντηση απο όλα τα πολιτικά κόμματα -πλην της Χρυσής Αυγής- για τα θέματα του σιδηροδρόμου.Επίσης με άλλη επιστολή εκφράζει την ανησυχία της για το ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον σιδηρόδρομο και ζητά άμεσα συνάντηση με τον νέο Υπουργό Μεταφορών κ. Σπιρτζή.

Διαβάστε την επιστολή της ΠΟΣ για την συνάντηση με τον κ. Σπίρτζη :



Πηγή το blog της ΠΟΣ



1 σχόλιο:

  1. Είχα και έχω πάντα μια απορία όσο κι αν συμφωνώ ή συμφωνείτε με τη Χρυσή Αυγή.Γιατί εξαιρείται πάντα;Εκλεγμένο κόμμα από τον Ελληνικό λαό είναι και μάλιστα τρίτο. Τα λέω αυτά γιατί με ενοχλούν έχοντας γνώση ότι κινδυνεύω να θεωρηθώ χρυσαυγίτης-που δεν είμαι-αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή