Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Απίστευτοι τραμπουκισμοί στο Λειανοκλάδι απο ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης - Αλητεία απο την Νέα ΑΣΚΕ

 Συνεχείς επιθέσεις  απο ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης που βλέπουν να χάνουν τον κόσμο κάτω απο τα πόδια τους.Απίστευτες καταστάσεις ζήσαμε σήμερα ΚΑΙ στην συνέλεύση του Λειανοκλαδίου. Εριστικός  απο το πρώτο λεπτό ο Νώντας Θεοδωρόπουλος -δείγμα του πανικού που τον διακατέχει -επιχείρησε πολλές φορές να δυναμιτίσει την συνέλευση και ιδιαίτερα όταν έγινε αναφορά απο την +ΣυνΕξέλιξη για
συνδικαλιστή που εκμεταλλεύεται την συνδικαλιστική του δράση.

Στην καταγγελία που έγινε αναφέρθηκε το παράδειγμα συνδικαλιστή  που έλαβε ΑΜΕΣΩΣ  μετά την υπογραφή της ΣΣΕ το επίδομα ευθύνης (το οποίο δεν έχουν λάβει 41 μηχανοδηγοί μέχρι σήμερα), πληρώνεται αναπαύσεις και είναι τα τελευταία χρόνια μόνιμα απεργοσπάστης (ενώ είναι μέλος του Προεδρείου της ΠΟΣ δηλώνει ρεπό) , ενώ ελάμβανε μέχρι πρόσφατα και πλήθος μετακινήσεων απο Σωματεία στο όνομα της συνδικαλιστικής του δράσης.
Ο Νώντας Θεοδωρόπουλος μίλησε για επίθεση στο πρόσωπο του και πως αυτά δεν πρέπει να γίνονται.
Αρνήθηκε όμως να τοποθετηθεί για την ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που ανέφερε ότι συνάδελφοι έχουν προσληφθεί με πλαστά δικαιολογητικά , λέγοντας πως η ανακοίνωση κατήγγειλε το σύστημα και όχι τα πρόσωπα !!!!! 

Δυστυχώς όποτε μιλούσαν εκπρόσωποι της +ΣυνΕξέλιξης διακόπτονταν - όπως γίνεται σε όλες τις έδρες - απο εκπροσώπους των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης οι οποίοι δεν σέβονται τους συναδέλφους και τους προπηλακίζουν βρίζοντας ορισμένες φορές χυδαία.
Οι συνελεύσεις ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ σε βίντεο.

Το επεισόδιο  Γενιδούνια - Νιώρα 

Είχε προηγηθεί κατά την είσοδο του συναδέλφου Νιώρα  στην συνέλευση παρεξήγηση καθώς την ώρα της δευτερολογίας του εκπροσώπου της +ΣυνΕξέλιξης εισήλθε στην αίθουσα και επιδεικτικά προσπαθούσε να δημιουργήσει αναστάτωση χαιρετώντας τους μηχανοδηγούς. 
Τότε ειπώθηκε απο τον εκπρόσωπο της ΣυνΕξέλιξης "κάτσε βρε Νιώρα να μιλήσουμε στον κόσμο" και ο μηχανοδηγός Νιώρας επιτέθηκε λεκτικά στον συνάδελφο Γενιδούνια λέγοντας πως...είναι 60 χρονών και διάφορα άλλα. 
Ο Γενιδούνιας χαμογελώντας του ζήτησε συγνώμη για το ....προσβλητικό και  βαρύ "βρε" και ο συνάδελφος ηρέμησε.
Στο τέλος της συνέλευσης κατά την ψηφοφορία , ο εκπρόσωπος της +ΣυνΕξέλιξης επειδή είχε βγει για λίγο έξω και μπήκε την στιγμή της ψηφοφορίας , μπερδεύτηκε με το αποτέλεσμα και ζήτησε να γίνει επανάληψη της διαδικασίας.
Όταν  αυτό έγινε ο μηχανοδηγός Νιώρας τον προπηλάκισε λεκτικά λέγοντας του που ήσουν Κωστάκη την ώρα που ψηφίζαμε - τώρα ήρθες,  σε ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος.

Ο συνάδελφος Γενιδούνιας απάντησε ήρεμα πως δεν ήταν στην αίθουσα, αλλά παρακολούθησε όλη την διαδικασία της συνέλευσης και πως δεν πρέπει ο ίδιος να ειρωνεύεται  γιατί προσήλθε 10 λεπτά πριν την ψηφοφορία και ψήφισε χωρίς να έχει ακούσει τίποτα.(ενώ η συνέλευση διήρκησε 5 ώρες!).
Εκείνη την στιγμή δέχτηκε επίθεση με φωνές και σπρωξιές ενώ ο Νιώρας κινήθηκε απειλητικά προς τον συνάδελφο Γενιδούνια , ο οποίος του είπε " μην με ακουμπάς" και ενώ o Νιώρας τον είχε πιάσει απο τον λαιμό.
Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Νιώρα ο οποίος επέμενε και χειροδίκησε χτυπώντας με γροθιά  τον συνάδελφο Γενιδούνια στο στήθος ο οποίος αντέδρασε λεκτικά λέγοντας τι είναι αυτά που κάνεις ρε λαμόγιο, ποιον χτυπάς , ενώ ο Νιώρας προσπαθούσε να τον χτυπήσει και πάλι.
Τα όσα έγιναν έχουν καταγραφεί απο την κάμερα της συνέλευσης και μπορούν να ζητήσουν οι μηχανοδηγοί να τα δούν για να διαπιστώσουν αν το στέκι της έλξης γράφει την αλήθεια .

Όπως μας είπε ο συνάδελφος Γενιδούνιας , κανείς δεν έχει δικαίωμα να βρίζει, να προπηλακίζει και να επιχειρεί να χειροδικήσει σε βάρος όσων διαφωνούν με την δράση  των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ.
Τα ίδια ζήσαμε και στην Θεσσαλονίκη , στην Λάρισα και σήμερα στο Λειανοκλάδι, ενώ κατέληξε λέγοντας πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να απαντήσει στους στημένους ψευτοτσαμπουκάδες των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ.
Οι μηχανοδηγοί οφείλουν να παραμείνουν ήρεμοι μας είπε και για εμάς το θέμα έχει λήξει. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε στις προκλήσεις,παραμένουμε ήρεμοι κ αναλύουμε γιατί καταψηφίζουμε τον απολογισμό δράσης.
Κανένα άλλο σχόλιο δεν κάνουμε.
 Ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματα τους.

Για την ιστορία ο απολογισμός δράσης υπερψηφίστηκε απο 7 μηχανοδηγούς και καταψηφίστηκε απο 1.


Σημειώνουμε την αλητεία της Νέας ΑΣΚΕ , καθώς  αναφέρει -ΕΝΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ - ότι  ο συνάδελφος Γενιδούνιας επιτέθηκε στον συνάδελφο Νιώρα αποκαλώντας τον λαμόγιο επειδή αυτός δεν ψήφισε τον απολογισμό δράσης!
Είπαμε κάμερα υπάρχει . ΟΛΑ έχουν καταγραφεί.

Το στέκι της έλξης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου