Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Αλλαγές σε ΔΕΚΟ του υπ. Υποδομών μετά την «Κυριακή του Θωμά»

Αλλαγές σε ΔΕΚΟ του υπουργείου Οικονομίας και Υποδομών θα πραγματοποιηθούν μετά τις εορτές του Πάσχα.
Αυτό υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, στην πρώτη ενημέρωση εκπροσώπων του Τύπου, κάνοντας αναφορά σε κάποιες από αυτές, όπως
την Εγνατία Οδό και την ΕΡΓΟΣΕ.

Οι αλλαγές αναμένονται διευρυμένες, αφού αρκετοί διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν μπει στο στόχαστρο του υπουργείου, λόγω «μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων και δυσλειτουργιών».

Μάλιστα, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, «κάποιοι διευθύνοντες σύμβουλοι συνέχιζαν, τον τελευταίο καιρό, να προκηρύσσουν έργα και διαγωνισμούς κατά το δοκούν» και κάποιοι άλλοι «εξέδωσαν δελτίο Τύπου με στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα». 

metaforespress.gr

1 σχόλιο:

  1. Ζητάω: συμμετοχή εργαζομένων για των έλεγχο των κοινών πεπραγμένων στα οικονομικά και στα γενικά της παραγωγικής δράσης της εταιρείας η οποία παρέχει κοινωνικό έργο όπου κατά συνέπεια απαιτείται η προσωπική συμμετοχή των πολιτών για να εκφράζουν την γνώμη τους ή τα παράπονά τους. Δηλαδή όλα στο διαδίκτυο με απλά και κατανοητά λόγια. Αυτό είναι δημοκρατία και συμμετοχική λειτουργία μας στην εταιρεία μας. Μανταλένα Μιχαλοπούλου συνάδελφος από το Βόλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή