Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Ανοίγει μέτωπα» ο Χρήστος Σπίρτζης, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος

Το πορτραίτο του Άρη Βελουχιώτη, που κοσμεί το υπουργικό γραφείο, παρ’ όλες τις αντιδράσεις που προκάλεσε και προκαλεί, φαίνεται ότι τον εμπνέει.
Εάν και ορισμένοι πολιτικοί αναλυτές τον κατηγορούν για «επαναστατική γυμναστική» και ότι με τις κινήσεις του προσπαθεί να αποδείξει, πρωτίστως, ότι «δεν είναι καθόλου ΠΑΣΟΚ, αλλά φουλ ΣΥΡΙΖΑ», οι πρώτες κινήσεις του
αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη καταδεικνύουν ότι δεν φοβάται να «ανοίξει μέτωπα».

Το διαφαινόμενο «ξήλωμα» της ΕΕΤΤ και η απευθείας σύγκρουση με την Digea, δηλαδή με τους καναλάρχες, αποδεικνύουν ότι το υπουργείο Υποδομών (προφανώς, κατόπιν κυβερνητικής κάλυψης) κινείται σε λογική «ξεσκαρταρίσματος».

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Σπίρτζης είναι εξω-κοινοβουλευτικός και, από κάποιους, χαρακτηρίζεται «αναλώσιμος». Με άλλα λόγια, όπως παραγκωνίστηκε ο (λαοφιλής) Γ. Βαρουφάκης, έτσι μπορεί να συμβεί στον οιοσδήποτε, «εάν στραβώσει το κλίμα».

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο κ. Σπίρτζης θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. 

1 σχόλιο:

  1. Ρε πάτε καλά? Πότε και από που παραγκωνίστηκε ο Βαρουφάκης? Η θεωρεία περί αναλωσίμων ανήκει σε άλλες κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή