Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πύργος - Πάτρα, ΟΡΓΗ για την εγκατάλειψη στην σιδηροδρομική υποδομή.Θα απολογηθεί κανείς για όλα αυτά;

Πάνω απο 8 ολόκληρες ώρες χρειάστηκαν οι συνάδελφοι μας για να διασχίσουν μια γραμμή που θυμίζει πλέον ζούγκλα κανονική.
Πλήρης η εγκατάλειψη ενώ η λεηλασία σε σταθμούς κατά μήκους των 101 χιλιομέτρων της γραμμής είναι εμφανής.Μέχρι και γκασμάδες επιστράτευσαν σιδηροδρομικοί για να μπορέσει να περάσει ο συρμός σε κάποια σημεία της διαδρομής.
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε
Θα απολογηθεί κάποιος κάποτε για αυτό το έγκλημα; 
Αλήθεια η νέα πολιτική ηγεσία έχει εικόνα για το τι συμβαίνει με την υποδομή στην Πελοπόννησο ή μήπως αρκείται σε διαβεβαιώσεις υπευθύνων για την ενδεχομένως καλή κατάσταση της;

Εμείς έχουμε να πούμε ένα.
Εδώ και χρόνια έχουμε αναδείξει το θέμα με την Πελοπόννησο και απαιτούμε την επαναλειτουργία της γραμμής.
Όλοι θυμούνται ότι οι αναρτήσεις μας για την λεηλασία των ΑΣΙΔ (συστήματα αυτόματων διαβάσεων( στην Πελοπόννησο είχαν προκαλέσει μέχρι και την επίσημη αντίδραση της Διοίκησης του ΟΣΕ που μας απάντησε με Δελτίο Τύπου αναφέροντας λίγο πολύ πως υπεύθυνη είναι η..αστυνομία και πως θα μετατρεπόταν σε κακούργημα η λεηλασία σιδηροδρομικής υποδομής.
Ωστόσο για αυτήν την εικόνα η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε όσους ανακάλυψαν και εφάρμοσαν την πολιτική διάλυσης του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα.Στους εμπνευστές του Νόμου 3891, περί της δήθεν εξυγίανσης.
Είναι σίγουρο πως ΑΝ η νέα πολιτική ηγεσία θέλει να τηρήσει τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις θα έχει ένα βουνό προβλήματα να αντιμετωπίσει.
Πέραν της δεδομένης έλλειψης προσωπικού , η εικόνα είναι ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ και το έγκλημα ΜΕΓΑΛΟ.

Δεν σταματάμε όμως εδώ.Θα συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο καθημερινά να απαιτούμε την επαναλειτουργία της γραμμής και να θυμίζουμε σε όλους το έγκλημα που διαπράχθηκε σε βάρος του σιδηροδρόμου.

Το στέκι της Έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου