Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Σχόλιο του Γιάννη Μπαιρακτάρη για τις εξελίξεις στην ΠΕΠΕ

Με αφορμή τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις και την δικαίωση των συναδέλφων στον ΗΣΑΠ και σε άλλες υπηρεσίες, ο συνάδελφος μηχανοδηγός απο τον Βόλο Γιάννης Μπαιρακτάρης μας έστειλε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο .
Ραγιάς και ραγιαδισμός, μια έκφραση που έμεινε μετά από 400 χρόνια τουρκοκρατιας. Που αυτή η έκφραση δεν έχει καμία σχέση με
την ευρωπαϊκή ένωση που πουλάνε μερικοί και εκσυγχρονισμου, μέσω φόβου από υποχρεωτικές μετατάξεις, καθυστέρηση και καταβολή μισθών, περικοπές επιδομάτων, αλλαγή κανονισμών ωραρίων εργασίας και αντιεργατικων γενικά διατάξεων. Ούτε και επικράτηση συνδικαλιστικων πολιτικών που συμμετέχουν έμμεσα η άμεσα στις πολιτικές αυτές με παραπλάνηση και την διάδοση φοβικων και τρομοκρατικων καταστάσεων. 
Ο μηχανοδηγός και όλο το προσωπικό έλξης, το παλιό και το νέο, πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του γκιαουρισμού και της προσωπικής και επαγγελματικής του ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ 

ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου