Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο Σ.Σ. Λαρισαίκός για τη δική της Χρυσής Αυγής

 Συνάδελφοι,      
Αυτές τι μέρες ξεκίνησε η δίκη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Το σωματείο μας στέκεται στο πλευρό των θυμάτων του εγκληματικού μορφώματος μα και των θυμάτων του φασισμού σε όλον τον κόσμο.
     Εκφράζει τον αποτροπιασμό των εργαζομένων απέναντι στον φασισμό, που
κατασκευάζει εχθρούς και αποπροσανατολίζει την κοινωνία, για να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο.
     Ο φασισμός ήταν και θα είναι φίλος της κυρίαρχης τάξης, πάντα ευνοεί τα συμφέροντα της, πάντα πριμοδοτήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από μεγάλες βιομηχανίες, εφοπλιστές,  μέσα ενημέρωσης, προκείμενου να διαφυλάξει τα συμφέροντα τους απέναντι σε ανερχόμενα εργατικά αλλά και κοινωνικά κινήματα.
   Ένας στόχος του φασισμού είναι να φιμώσει τους εργαζόμενους, να στραγγαλίσει οποιαδήποτε αντίσταση, να μεγιστοποιήσει τα κέρδη των αφεντικών ακόμα και με εργάτες δανεικούς από τα κρεματόρια, μα και να στρέψει την οργή και την αγανάκτηση μας σε κατασκευασμένους εχθρούς (μετανάστες, εβραίους, ομοφυλόφιλους και άλλες ομάδες ), αποκρύπτοντας τον πραγματικό εχθρό και απομακρύνοντας μας από την ταξική πάλη.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  


 ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου