Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Για όλα φταίνε οι άλλοι, ΕΓΩ τα έκανα όλα σωστά!!!!! Επιχείρηση λογοκρισίας για το στέκι....

Ρεσιτάλ πραγματικό έδωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας σήμερα στην Λάρισα! Στην διάρκεια του λόγου του τόνισε τα επιτεύγματά του σαν Πρόεδρος (ακόμα να μας απαντήσει όμως πόσα ήταν τα αποθεματικά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όταν διατελούσε εκπρόσωπος των εργαζομένων) ενώ όταν αναφέρθηκε στην περίοδο των μετατάξεων έριξε την ευθύνη σε
μέλος του ΔΣ της εποχής εκείνης (στον συνάδελφο Γενιδούνια συγκεκριμένα!!!). 

Όταν του θύμισαν ότι Γενικός Γραμματέας εκείνη την περίοδο ήταν ο ίδιος, απλά δεν απάντησε ! Όταν του θυμίσανε ότι Πρόεδρος ήταν ο μετέπειτα Γραμματέας (Θεοδωρόπουλος) επίσης δεν απάντησε !!!!!
  Έκδηλη η αγωνία του Προέδρου μας να πείσει για τα έργα του, έχοντας πάντα δίπλα του τους συντρόφους της ΠΑΣΚ που σιγοντάρουν ότι λέει! 
Αυτός όντως είναι ο γάμος για τον οποίο γράφαμε εδώ στο στέκι της έλξης! ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ αγκαλιασμένες με τις ίδιες ακριβώς απόψεις και την ίδια ακριβώς κριτική και αλληλουποστήριξη !

Εμείς απλά λέμε ότι δεν ξεχνάμε. Καλό θα είναι ορισμένοι να επιστρέψουν στην πραγματικότητα γιατί οι συνελεύσεις καταγράφονται
Δεν ειναι δυνατόν να μιλά για το ασφαλιστικό ο Προεδρος μας. Ο Προεδρος του Νομιυ Πετραλια που κατήργησε τα ειδικά όρια ηλικίας κ σημερα εχουμε Μηχανοδηγους στην ρόδα 61 ετών! Και χτες στην Λάρισα μα λέει οτι μονο ο ίδιος μπορεί να εγγυηθεί το ασφαλιστικό των μηχανοδηγών ! Θράσος η αμνησια; 
Και με την ευκαιρία αυτή να πούμε πως εδώ στο στέκι της έλξης δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις απο τρίτους για αυτά που γράφουμε απο ΚΑΝΕΝΑΝ.Τα έχουμε ξαναπεί.

Αν  η  ΑΣΚΕ έχει πρόβλημα με τα όσα γράψαμε προχτές μπορεί να στείλει μια ανακοίνωση και να την δημοσιεύσουμε.
Θεωρούμε απαράδεκτη την τηλεφωνική παρέμβαση μέλους του Προεδρείου της ΠΟΣ  (απο το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών) που έσπευσε να κάνει παρατήρηση για τα όσα γράφουμε στον διαχειριστή του χώρου μας.
Ιδιαίτερα το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ΔΕΝ μπορεί  να ομιλεί για εμάς , όταν έχει προσάψει σε παρατάξεις που συμμετέχουν στην ΠΟΣ τον χαρακτηρισμό "νέος Κυβερνητικός Συνδικαλισμός" και εμείς τις έχουμε δημοσιεύσει αυτούσιες γιατί πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης.
Εμείς απλά γράψαμε για την λογική  Νέα ΑΣΚΕ που εμφανίστηκε στον χώρο των μηχανοδηγών .
Και αποδειχτήκαμε ΟΛΟΣΩΣΤΟΙ γιατί τα στελέχη της ιστορικής ΑΣΚΕ δεν θα άφηναν ποτέ να μπλεχτούν στα της έλξης και των μηχανοδηγών , συνδικαλιστές που δεν ανήκουν στον χώρο μας. 
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν και να εκλεγούν στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αγωνιστεί για τα συμφέροντα των μηχανοδηγών οφείλουν να γνωρίζουν ότι ο κλάδος μας έχει πληρώσει πολλές φορές αυτές τις συμπεριφορές και την ανάμειξη τρίτων στα εσωτερικά του.
Εκτός αν ορισμένοι καταγγέλλουν τις παρεμβάσεις τρίτων όποτε τους συμφέρει και κατά το δοκούν.

Το στέκι της έλξης έχει δημοσιεύσει ΟΛΕΣ τις απόψεις των παρατάξεων και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.Ιδιαίτερα δε για το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ψάχνουμε και δημοσιεύουμε ΟΛΕΣ τις ενέργειές του γιατί πιστεύουμε και αγωνιζομαστε και εμεις για ενιαίο και δημόσιο σιδηρόδρομο κ την απαγκιστρωση της χώρας από τα μνημονια.

Για εμάς λοιπόν η -Νέα λογική της-  ΑΣΚΕ είναι ΚΑΙ ουρά των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς στις συνελεύσεις των τελευταίων ημερών.
Καμία πολιτική τοποθέτηση, καμία κριτική στα πεπραγμένα τους.
Μοναδικός στόχος της , πρόσωπα που ανήκουν σε άλλες παρατάξεις, ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ κριτική που διαβάζαμε σε χώρο των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ .....
Λες και την βολεύει (;;;) να μην αλλάξει τίποτα στο Σωματείο μας!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου