Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κατατέθηκε τροπολογία - ακυρώνονται οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Όπως είχε ανακοινώσει ο αρμόδιος Υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης,ακυρώνονται οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που είχε προβλέψει με αναδρομική ισχύ η προηγούμενη Κυβέρνηση των νεοφιλελεύθερων ταλιμπάν.Ειδικότερα, η τροπολογία – προσθήκη στο νομοσχέδιο
για την ΕΡΤ ( «Ρυθμίσεις θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρία και Τροποποίηση του Άρθρου 48 του Ν. 2190/1920»), προβλέπει την ακύρωση των αυξήσεων του ΕΤΜΕΑΡ, που είχε επιβάλει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για το 2015 και επιβαρύνουν τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ρύθμιση έχει αναδρομική ισχύ από 1.1.2015, ενώ τα ποσά που τυχόν χρεώθηκαν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, οι οποίοι έχουν εκδοθεί έως σήμερα θα συμψηφιστούν στον αμέσως επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Έτσι, υλοποιείται η δέσμευση του αρμόδιου υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη για ακύρωση των αυξήσεων, ο οποίος έχει επισημάνει ότι κατά τη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, καθίσταται αδήριτη ανάγκη να γίνουν μειώσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος και για την προστασία των νοικοκυριών, αλλά και ως εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Πηγή left.gr

Δικό μας σχόλιο

Οι νεοφιλελεύθεροι ταλιμπάν να βγούν και να διαμαρτυρηθούν τώρα. Τι πράγματα είναι αυτά. Καταργείται το 5ευρώ στα νοσοκομεία,τέλος οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, πάγωσαν οι ιδιωτικοποιήσεις.
Μα είναι δυνατόν ; Εδώ χρεωκοπούμε σε 10 μέρες....Μας το λένε οι ειδήσεις των 8!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου