Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Δείτε το ! Πως σχολιάζουν οι Γερμανοί την Ελληνική Κρίση


Αντί για τις καθιερωμένες ευχές , το στέκι δημοσιεύει αυτήν την εκπομπή
Ένα ακόμη μάθημα αλληλεγγύης έδωσε η εκπομπή της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης που είχε συγκινήσει με το αφιέρωμά της στο Δίστομο σπάζοντας μάλιστα τα ρεκόρ της τηλεθέασης.Η γερμανική σατιρική εκπομπή «Die Anstalt» του ZDF προχωρά σε νέα αυστηρή κριτική εναντίον της Γερμανίας και

της οικονομικής πολιτικής της λιτότητας.


Μέσα από ένα απολαυστικό σκετς, οι δύο παρουσιαστές καταδεικνύουν τον παραλογισμό της οικονομικής πολιτικής που επιβάλλει η ΕΕ στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι αναγκάζουν τους Έλληνες να πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια σε τόκους και δάνεια, και επιπλέον τους... βρίζουν. Ο «κακός» του σκετς, σημειώνει μάλιστα, ότι παρόλο που άλλα πίστευε σχετικά με το τι συμβαίνει με τα πακέτα βοήθειας, δεν τον ενοχλεί καθόλου το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου