Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Εκτός η GD Infrastutture από το «Ρίο-Ψαθόπυργος». Ανάδοχος η Τεχνική Ολυμπιακή

Αποκλείστηκε η Ιταλική GD Infrastutture
Η Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι, στις 1/4/2015, εκδόθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. το πρακτικό του διαγωνισμού για την ανάθεση κατασκευής του έργου "Κατασκευή έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από Χ.Θ. 113+000 - Χ.Θ. 123+500 στο τμήμα
Ψαθόπυργος - περιοχή Ρίου", προϋπολογισμού μελέτης ευρώ 175.500.000 (πλέον Φ.Π.Α.), στον οποίο είχε συμμετάσχει η θυγατρική της εταιρεία ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε..

Σύμφωνα με το πρακτικό, η προσφορά της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. με έκπτωση 36,78% επί του προϋπολογισμού μελέτης είναι η χαμηλότερη μεταξύ όλων των διαγωνιζόμενων που έγιναν αποδεκτοί.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικός ανάδοχος είχε ανακηρυχτεί η ιταλική GD Infrastutture, που προσέφερε έκπτωση 45%, ωστόσο αποκλείστηκε.  

Η εργολαβία περιλαμβάνεται στο ευρύτερο έργο της κατασκευής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Ροδοδάφνη – Ρίο, της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου