Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

296 ψηφίζουν τελικά στις εκλογές του Σωματείου μας!

Μεγάλη ανατροπή που μπορεί να επηρεάσει την τελική κατανομή των εδρών στο Διοικητικό Συμβούλιο, το ΣτΑ  και την ΠΟΣ αποτελεί αυτή η εξέλιξη.

296 είναι τελικά οι εγγραμμένοι μηχανοδηγοί που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Σωματείου μας πράγμα που σημαίνει ότι οι έδρες στην ΠΟΣ θα είναι τελικά 
8 (αντί για 9 , αφού το μέτρο είναι 1 έδρα για κάθε 35 εγεγραμμένους) ενώ και το εκλογικό μέτρο μπορεί να πέσει ακόμα περισσότερο στους 26 ψήφους, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να υπάρξουν υπόλοιπα και άρα να εκλέξουν οι παρατάξεις έδρα στην τρίτη κατανομή.

Επίσης και αν τελικά ψηφίζουν 290 ή λιγότεροι μηχανοδηγοί το μέτρο για τις έδρες στο ΣτΑ θα είναι συνολικά 14-15 αφού εκλεγονται 20 συνάδελφοι.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. ευχομε καλη επιτυχια στους συναδελφους που συστρατευτηκαν με την συνεξελιξη. ο κλαδος πρεπει να απαλαγει απο το παλιο και σαπιο που αντιπροσωπευαν οι παραταξεις του παλαιου δικοματισμου. αν και μεταταγμενος ευχομε το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή