Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Διορίζονται οι γενικοί γραμματείς Π.Πέρκα και Δ.Τζώρτζης

Επιτέλους, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποκτά βηματισμό. Δόθηκε η εντολή για την έκδοση των ΦΕΚ διορισμού της γενικής γραμματέως Μεταφορών Πέτης Πέρκα (επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ, επιλογή του Χρ.Σπίρτζη) και του γενικού γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Δημήτρη Τζώρτζη (με προϋπηρεσία σε HOL και Intracom, επιλογή του Γ. Σταθάκη).


Ειδικότερα, στις σχετικές αποφάσεις που υπογράφουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης αναφέρεται:

-Διορίζουμε από 29-4-2015, την Θεοπίστη Πέρκα του Χαραλάμπους, ως Γενική Γραμματέα επί θεμάτων Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπως αυτά ορίζονται σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1β του Π.Δ. 109/27-8-2014 «Οργανισμός του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων» (ΦΕΚ Α΄/176/29-8-2014) με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων.

-Διορίζουμε τον Δημήτριο Τζώρτζη του Νικολάου στη θέση του Γενικού Γραμματέα, της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων από 1-4-2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου