Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αποκλειστικό : Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΡΓΟΣΕ ( και όχι μονο)

Σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες που έχει το στέκι της έλξης  αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ καθώς παραιτήθηκε και 3ο μέλος , με συνέπεια να μην υφίσταται πλέον αυτό! Το Υπουργείο Υποδομών πλέον βρίσκετε προ τετελεσμενων καθώς θα πρέπει άμεσα να
τοποθετήσει νέο ΔΣ στην εταιρεία ή να αντικαταστήσει τα παραιτηθέντα μέλη. Αποτελεί ερωτηματικό το αν παράλληλα με αυτήν την διαδικασία θα τρέξουν και οι αλλαγές στις υπόλοιπες Διοικήσεις ενώ βέβαιο είναι ότι αναβλήθηκε μια συνεδρίαση που είχε σημαντικά θέματα στην ατζέντα .
Ασφαλώς η όλη κατάσταση δείχνει τη διάλυση που επικρατεί στον σιδηρόδρομο. Διοικήσεις που είναι προς αντικατάσταση και αναμένουν εντολές, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων που παραιτούνται και δεν αντικαθιστανται και γενικώς μια κατάσταση που όπως έχουμε ξαναγράψει βαλτώνει επικίνδυνα.

Εμείς περιμένουμε με ενδιαφέρον  τις επομενες κινήσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου καθώς είναι βέβαιο ότι μετά την σημερινή εξέλιξη, όλα αλλάζουν.

Το στέκι της έλξης 

1 σχόλιο:

  1. Ευκαιρία να πάρουμε οι εργαζόμενοι τις διοικήσεις στα χέρια μας με συνοπτικές διαδικασίες, εδώ βρίσκεται η αλήθεια και η μαγκιά της ζωής! "Και στον ίδρο το δικό, γίνε σύ τ' αφεντικό!" ...Τι περιμένουμε? Τόσοι και τόσοι ικανοί υπάρχουν στα σπλάχνα μας, γιατί δεν τους αξιοποιούμε με δικές μας προτάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή