Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Συνεχίζουν να προκαλούν την νοημοσύνη των μηχανοδηγών ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ Έλξης


Συνεχίζονται καθημερινά οι προκλήσεις από τη  ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚ Έλξης ,χωρίς όμως να δίνεται συνέχεια από τους εκπροσώπους της +Σύν Εξέλιξης. Πραγματικά απορούμε με όσα ακούμε....Τι να πρωτοθυμηθουμε....Την στόχοποίηση συναδέλφων
ως  Βερελάκια-Λιαπάκια , τον καλιεργουμενο διαχωρισμό σε νέους κ παλιούς, τίς βαρυτατες προσβολές που ακούστηκαν (και καταγράφηκαν )στις συνελεύσεις που αποδεικνύουν την ένδια επιχειρηματων και συνεχίζουν ακόμα να εκτοξεύονται(ρουφιάνοι κτλπ) από ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ Έλξης. 

Το στέκι της ελξης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κατήφορο. 
Σε αντίθεσή με όσους θέλουν να δυναμιτισουν το κλίμα των εκλογών αφού βλέπουν ορατά τα αποτελεσματα των πράξεων τους τα τελευταία 3 χρόνια, εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο της ενημέρωσης των μηχανοδηγών κ σιδηροδρομικών και καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης.
Τα προβλήματα που αφήνει η απερχόμενη διοίκηση του Σωματείου μας είναι πολλά και μεγάλα και την επόμενη των εκλογών θα πρέπει να υπάρξει συστρατευση για την  αντιμετώπιση τους.
Αντιμετωπιση στην οποία η έλξη δεν θα βρει μπροστά της πλέον τον Διευθυντή ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινα , αφού η σύμβαση του έληξε στις 30 Απριλίου και δεν ανανεώθηκε. 
Θυμίζουμε σε όλους τους μηχανοδηγούς τις απόψεις του ΔΙΚΑΜ , τον ανελέητο πόλεμο σε βάρος των μηχανοδηγών , τα τηλεφωνικά εκτός υπηρεσίας και την δεδομένη εμπάθεια του σε βάρος του κλάδου μας, εμπάθεια που απέδειξε όταν κοινοποίησε την γνωστή φωτογραφία μετά το ατύχημα του Ασωπού για να κοροϊδέψει τους μηχανοδηγούς που κινδυνεύσαν να χάσουν  την ζωή τους.

Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου