Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Για τις εκλογές υπεύθυνη είναι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

 ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης έσπευσαν για άλλη μια φορά να  ερμηνεύσουν το καταστατικό κατά το δοκούν. Υπενθυμίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των εκλογών και τη καταμέτρηση των ψήφων είναι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Το 2012 θυμίζουμε οι κάλπες είχαν ανοίξει
κατά τόπους υπό την επίβλεψη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής. Θεωρούμε ότι  η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή  λαμβάνοντας υπ'όψιν τις επιθυμίες των μηχανοδηγών θα ακολουθήσει και φέτος την ίδια λογική. Κάνεις δεν πρέπει να επηρεάζει ή να επιβάλει την άποψη του στα τρία μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου