Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Μέχρι την Παρασκευή ο προγραμματισμός εργασίας στο ΜΑΙ - Αναμονή για τις αποφάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μέχρι την Παρασκευή βγήκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο.Αυτό συνέβη γιατί μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οι αποφάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα των δρομολογίων, αφού είναι πρακτικά αδύνατο αυτά να πραγματοποιηθούν την θερινή περίοδο (αλλά
και όπως εξηγήσαμε και χτες και το υπόλοιπο διάστημα) λόγω της δεδομένης έλλειψης προσωπικού και της εκτέλεσης των καλοκαιρινών αδειών.


Η ΠΕΠΕ θα έχει συνάντηση την Τρίτη με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου θα διατυπωθεί η θέση του Σωματείου για την εκτέλεση των θερινών αδειών σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους.
Όπως έχουμε ξαναγράψει  θέση του Σωματείου είναι η κάλυψη των αναγκών των συναδέλφων και έτσι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι αυτή που θα πρέπει να βρεί λύσεις για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί απο τις καταστροφικές πολιτικές των τελευταίων ετών.
Ακούγονται διάφορα για καταργήσεις μέχρι και αρτηριακών τρένων, αλλά το στέκι δεν θα δημοσιεύσει τίποτα πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση.

Στην Θεσσαλονίκη όπως έχουμε πληροφορηθεί έχει δοθεί  τηλεγράφημα  για την αδυναμία εκτέλεσης του έργου, όπως και στο ΜΑΙ , το Λειανοκλάδι , την Λάρισα τον Βόλο και σχεδόν όλα τα περιφερειακά μηχανοστάσια.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου