Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Με... πράσινο βιογραφικό ο υποψήφιος επικεφαλής της ΕΡΓΟΣΕ

Άλλο ένα στέλεχος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, φημολογείται ως υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής της ΕΡΓΟΣΕ την στιγμή που τα εργοτάξια στα σιδηροδρομικά έργα παγώνουν το ένα μετά το άλλο.
Πρόκειται για τον 43χρονο
Θάνο Βούρδα, απόφοιτο του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Εκτός από το γεγονός πως «έχει ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια» στο βιογραφικό του κ. Βούρδα που εντοπίστηκε στο Διαδίκτυο αναφέρονται και μερικές από τις προηγούμενες θέσεις του: Σύμβουλος Δημάρχου Χανίων, Σύμβουλος Διοίκησης στα ΗΛΠΑΠ Α.Ε., Επιστημονικός Σύμβουλος Υφυπουργού Γεωργίας, Ειδικός Σύμβουλος ΥΠΕΣΔΔΑ».

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης με το συνδυασμό του Θοδωρή Λάππα στον οποίο συμμετείχαν στελέχη από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στηρίξει στην Πετρούπολη τον Νίκο Σακούτη, αλλά τις εκλογές κέρδισε ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Βαγγέλης Σίμος.

Ο κ. Βούρδας έχει υπηρετήσει σε πολλά όργανα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και από το 1996 έως το 1999 ήταν Γραμματέας Σπουδάζουσας Ν. ΠΑΣΟΚ ΑΕΙ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου