Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη συνεργασία με Cosco

Την σημαντικότητα της συνεργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την Cosco για την μεταφορά των εμπορευμάτων από το λιμάνι του Πειραιά σε όλη την Ευρώπη, κατέδειξε σήμερα με ομιλία του στο συνέδριο της Inte-transit με θέμα "Πολυτροπικότητα και Διατροπικότητα ως κινητήριες δυνάμεις αλλαγής για τα λιμάνια και την εφοδιαστική αλυσίδα", ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Νίκος Αθανασόπουλος.


"Οι μεταφορές με τραίνο είναι γρήγορες και πιο φιλικές προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλους τρόπους χερσαίας μεταφοράς", δήλωσε ο Νίκος Αθανασόπουλος.

Ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε πως ο σιδηρόδρομος παίζει σημαντικό ρόλο στις χερσαίες μεταφορές από τα λιμάνια προς όλες τις κατευθύνσεις, σε όλη την Ευρώπη και υπογράμμισε: "Στην Ελλάδα, το σιδηροδρομικό σύστημα βοηθά τον Πειραιά και τον εμπορευματικό σταθμό της Cosco να συνδέονται με όλα τα Βαλκάνια. Το ίδιο συμβαίνει και με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μέσα από την συνεργασία με την Cosco η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναβαθμίζεται ως η βασική εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών από την Ελλάδα προς τα Βαλκάνια και την δυτική Ευρώπη".

Το συνέδριο συνεχίζεται και αύριο στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου