Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Επεισόδια χτες στον σταθμό Λαρίσης

Επεισόδια έγιναν χτες στο σταθμό Λαρίσης ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και δυνάμεις των ΜΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ σταμάτησαν ομάδα αντιεξουσιαστών που μετέβαινε στη Βεργίνα για το Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο, για έλεγχο.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή μετά από καταγγελίες επιβατών της πρώτης θέσης πως υπάρχουν υπεράριθμοι επιβάτες εντός της αμαξοστοιχίας χωρίς εισιτήρια και οι συνθήκες ταξιδιού είναι κακές.

Για την διεξαγωγή των ελέγχων στο σταθμό κλήθηκε και εισαγγελέας ο οποίος απαγόρευσε στο συρμό να αποχωρήσει και ζήτησε να εκκενωθεί, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του twitter, η αμαξοστοιχία. Τότε η ομάδα των αντιεξουσιαστών συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν περιορισμένη ρίψη χημικών για να τους απωθήσουν ενώ τα επεισόδια εντός ολίγου εξαπλώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές από το Σταθμό Λαρίσης αλλά και από τα γύρω στενά της περιοχής.

newsbeast.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου