Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ στο ΜΑΙ....(από αγνώστους )

Δεν θα το αναφέραμε αν η ανάρτηση 3 γιγαντιαίων Α3 με επιχειρήματα υπέρ του ΝΑΙ είχε γίνει επώνυμα από κάποια παράταξη ή κάποιους συναδέλφους. Αλλά μας ξενίζει το γεγονός ότι το υλικό έχει τοποθετηθεί στον χώρο των μηχανοδηγών χωρίς όμως να φέρει υπογραφή συντάκτη. Ρωτώντας και εμείς για να μάθουμε την πηγή , μας είπαν ότι
πρόκειται για κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη συγκεκριμένης παράταξης στον χώρο της έλξης που όμως για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να το υπογράψουν...
Προφανώς δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη για τα μέτρα που ψηφίζουν  να εγκριθούν  την Κυριακή ή ντρέπονται για αυτήν την επιλογή τους.
Αναφαίρετο δικαίωμα όλων είναι  να υποστηρίξουν οποία άποψη κρίνουν σωστή.
Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν κ οι μηχανοδηγοί ποιοι είναι οι αφισοκολλητες μιας μαύρης πραγματικά προπαγάνδας,. ....( μόνο φόβο διαβάζει κανείς στο κείμενο που είδαμε)
Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου