Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Η ΠΕΠΕ ζητά συναντήσεις με τις Διοικήσεις κ το Υπουργείο

Το Σωματείο μας με επιστολές του προς τις Διοικήσεις ζητά συνάντηση μαζί τους για τα παρακάτω θέματα 

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ 


1. Πορεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Αποκρατικοποιήσεις. 
2. Προσλήψεις προσωπικού.
3. Επιστροφή μετατασσομένων.
4. Εσωτερικές Μετατάξεις. 
5. Σ.Σ.Ε. 

Στον ΟΣΕ 
Συζήτηση από κοινού θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες της εταιρείας σας όπως: Καθαρισμός γραμμών, Τούνελ, Κατάσταση Σηράγγων κ.α. 

Στην ΕΕΣΣΤΥ 
Παρακαλούμε να ορίσετε συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε από κοινού θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες της εταιρείας σας, όπως κατάσταση τροχαίου υλικού

Με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου κ. Περκά

Κυρία Γεν.Γραμματέα,

Σε προηγούμενη συνάντηση που είχε το Προεδρείο του Σωματείου μας μαζί σας, ενημερωθήκαμε για διάφορα ζητήματα που μας αφορούν.
Παρακαλούμε να ορίσετε νέα συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας μαζί σας, προκειμένου να μας ενημερώσετε για την εξέλιξη των θεμάτων που είχαμε συζητήσει όπως: Προσλήψεις προσωπικού, Επιστροφή μετατασσομένων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου