Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Επανέρχεται απο Δευτέρα 24 Αυγούστου το 1510...

Επανέρχεται το 1510 απο την προσεχή Δευτέρα 24 Αυγούστου, αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήθηκαν απο τις τοπικές κοινωνίες για το θέμα,πίεσης που συνδυάστηκε και με τις ενέργειες του Σωματείου μας.
Σύμφωνα με τα όσα έχουμε πληροφορηθεί,ο προϊστάμενος ΜΑΙ κ. Καπετανάκης, έχει εισηγηθεί για
την εβδομάδα 24 με 31 Αυγούστου το τρένο να στελεχωθεί απο 1 μηχανοδηγό και 2 συναδέλφους απο την κίνηση επικαλούμενος έλλειψη προσωπικού στο ΜΑΙ. 

Απο 31 Αυγούστου το τρένο θα στελεχώνεται κανονικά απο μηχανοδηγό και βοηθό μηχανοδηγού.
Για το θέμα υπήρξε παρέμβαση και της ΠΕΠΕ για να στελεχωθεί άμεσα το τρένο απο μηχανοδηγό και βοηθό, που μέχρι στιγμής συναντά την άρνηση των υπηρεσιακών παραγόντων.

Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που επανέρχεται το τρένο απο την Δευτέρα.
Τα υπόλοιπα θα  τα πούμε εν καιρώ. 
Και είναι αρκετά για τα όσα συνέβησαν φέτος το καλοκαίρι απο έναν υπηρεσιακό μηχανισμό (αναφερόμαστε στην έλξη) που προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργεί προβλήματα,τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην κυκλοφορία των τρένων.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου