Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Η απόφαση της επιστροφής των 2 πρώτων συναδέλφων

Όπως είχαμε γράψει εδώ και περίπου 15 μέρες έχει εκδοθεί η απόφαση της επίστροφής των 2 πρώτων συναδέλφων μας.

Αριστερά η 1η σελίδα  απόφαση που λάβαμε απο συνάδελφο,καθώς υπάρχουν κάποια τυπικά προβλήματα που πρέπει να λυθούν ενώ
στο θέμα υπάρχει και εμπλοκή της ΡΑΣ με το θέμα των αδειών μηχανοδήγησης των συναδέλφων (το ποιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να περάσουν κάποια σύντομη μαθητεία)αλλά και με κάποιες διατυπώσεις που θα πρέπει να λυθούν.

Όπως είχαμε γράψει πρόκειται για επιτυχία της ΠΕΠΕ καθώς η πίεση που ασκήθηκε μετά την κατάργηση του 1510 προς το Υπουργείο Υποδομών ήταν μεγάλη.
Δυστυχώς και σε αυτήν την επιτυχία, η μικροψυχία ορισμένων (λίγων ευτυχώς) είναι μεγάλη....

Αναφερόμαστε φυσικά στην ΠΑΣΚ και στην ΔΑΚΕ Έλξης που έσπευσαν να διατυπώσουν (ή να αναπαράγουν) την άποψη ότι οι συνδικαλιστές της +ΣυνΕξέλιξης δεν επιθυμούσαν την επιστροφή των συναδέλφων μας.


Για αυτούς και μόνο αξίζει να τονίσουμε και να επαναλάβουμε  τα αυτονόητα ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Στην ΠΕΠΕ, επί 6 μήνες και μέχρι τον Μάιο του 2015, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ δεν έκαναν τίποτα απολύτως για το θέμα παρά διαφήμιζαν την τροπολογία Χρυσοχοίδη.
Αντίθετα σε 2 μόλις μήνες και με τις κατάλληλες ενέργειες, οι συνάδελφοι επέστρεψαν με βάση την τροπολογία και απο εδώ και πέρα θα πρέπει το Σωματείο μας να προσπαθήσει για την πλήρη ένταξη τους.


Το στέκι έγραψε όλο αυτό το διάστημα για τις ενέργειες της ΠΕΠΕ στο σύνολο της...
Ωστόσο η πρόκληση ορισμένων ανεγκέφαλων,δεν μπορεί να μένει αναπάντητη.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας,συγκεκριμένη καταγγελία για κορυφαίο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ στην Ομοσπονδία που τελευταία συνεχώς προσπαθεί να απαξιώσει το Σωματείο των μηχανοδηγών (το οποίο υπηρέτησε επί χρόνια).
Προσπάθησε να το κάνει στον Κανονισμό Κυκλοφορίας  με εμφάνιση guest για όσκαρ , το κάνει καθημερινά συνεχώς.
Προειδοποιούμε λοιπόν, ότι τα παιχνιδάκια με το Σωματείο των μηχανοδηγών δεν θα επιτραπούν σε κανένα,πόσο μάλλον σε κάποιους επαγγελματίες συνδικαλιστές που η ματαιοδοξία, τους θέλει συνεχώς να προσπαθούν να δημιουργούν προβλήματα,για ιδίον όφελος.
 Άλλωστε αυτοί τα δικά τους θέματα τα έχουν λύσει εδώ και καιρό.

Το στέκι της έλξης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου