Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Επιστροφή στα κέρδη για τη ΓΑΙΑΟΣΕ, με άνοδο του κύκλου εργασιών

Η επιστροφή στα κέρδη, σε συνδυασμό με την άνοδο του κύκλου εργασιών αποτελούν τα κυρίαρχα οικονομικά στοιχεία της ΓΑΙΑΟΣΕ για το 2014.Η εταιρεία, που διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ, αλλά οι μετοχές της έχουν μεταβιβαστεί στο ελληνικό δημόσιο, πραγματοποίησε
 κύκλο εργασιών 4,25 εκατ., έναντι 2,80 εκατ. το 2013.
Σε επίπεδο τελικού οικονομικού αποτελέσματος, η εταιρεία παρουσίασε κέρδη μετά από φόρους 1,93 εκατ., έναντι ζημιών 0,24 εκατ. το 2013.
Το μεγάλο εγχείρημα της ΓΑΙΑΟΣΕ είναι ο εμπορευματικός σταθμός του Θριασίου, διαγωνισμός που εκτιμάται ότι μπορεί να «ξε-παγώσει», εάν προχωρήσει η συμφωνία Ελλάδας – δανειστών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου