Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η ΠΟΣ ζητά την επανέναρξη του διαλόγου για υπογραφή ΣΣΕ

Σωστή ενέργεια της ΠΟΣ, αναμένουμε την απάντηση του Υπουργείου. Διαβάστε την επιστολή της ΠΟΣ>
Κύριε Υπουργέ,
Κυρία Γεν.Γραμματέα,
Κατά την προ τριμήνου περίπου συνάντησή μας, μεταξύ άλλων, είχε συζητηθεί το ζήτημα της Σ.Σ.Ε. η οποία είχε ισχύ από 13-5-2014 έως και 12-5-2015. 
Στο διάστημα το οποίο έχει μεσολαβήσει από τις 13-5-2015 μέχρι σήμερα, λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί
Δημοψήφισμα, Διαπραγμάτευση, ψήφιση συμφωνίας καθώς και η διοικητική αστάθεια και παρά την προσπάθεια που κατεβλήθη, δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή νέας Σ.Σ.Ε.
Με δεδομένη την πρόθεσή σας για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων των Σ.Σ.Ε. με παράταση της μετενέργειας όπως διατυπώθηκε από μέρους σας και εγγράφως προς την Ο.Σ.Υ. αλλά και του πρώην Υπουργού Εργασίας κ.Σκουρλέτη, καθώς και του νυν Υπουργού Εργασίας κ.Κατρούγκαλου, ζητάμε να επιληφθείτε του ζητήματος ώστε να υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή Σ.Σ.Ε.  
Παρακαλούμε όπως ορίσετε άμεση συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.Σ. μαζί σας. 


   Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας


 ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου