Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι άλλαξαν… μηχανοδηγό. Νέος δ.σ. ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, οι οποίοι φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, άλλαξαν… μηχανοδηγό. Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ διόρισε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών Oleg Belozerov ως το νέο διευθύνοντα σύμβουλο των Ρωσικών Σιδηροδρόμων. Ο κ. Belozerov αντικαθιστά τον
Βλαντιμίρ Γιακούνιν.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, ο κ. Γιακούνιν παραιτήθηκε, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για κοινοβουλευτική έδρα στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στην Άνω Βουλή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Ο Βλαντιμίρ έκανε πολλά για την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών υποδομών και, παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οικονομία, οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι αναπτύχθηκαν», δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός.

Αναφορικά με το νέο ισχυρό άνδρα των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, ο κ. Μεντβέντεφ ανέφερε ότι επιλέχτηκε, εξαιτίας της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του σε μεγάλα έργα υποδομών.

Για την Ελλάδα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, εάν οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, σε κοινοπραξία με τη ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ, καταθέσουν δεσμευτική προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ΕΕΣΣΤΥ.

Β. Βεγιάζη  - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου