Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Δικτύου Σιδηροδρομικών για την ΔΕΘ

Συναδέλφισσες -οι

    Το ΔΙΣΙ καλεί όλους τους σιδηροδρομικούς να δώσουν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη και ώρα 17.00 , με προσυγκέντρωση στο κεντρικό σταθμό Θεσσαλονίκης , εν όψη της 80ης ΔΕΘ .
Οφείλουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους , ανέργους , συνταξιούχους , να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε παλιά και νέα μνημόνια . Είμαστε σταθερά αντίθετοι στην
απορρύθμιση και κατακρεούργηση των εργασιακών σχέσεων , στην δραματική συρρίκνωση των κοινωνικών , εργασιακών , και ασφαλιστικών δικαιωμάτων , στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας .
   Είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου και στο ξεπούλημα του .Εκκρεμούν ζητήματα όπως  οι μετατάξεις , οι προσλήψεις , η ΣΣΕ , ο ΓΚΚ κ.α. Τίποτα δεν χαρίζεται αλλά αντίθετα οι αγώνες και η σταθερή προσήλωση σε δράσεις και πρωτοβουλίες είναι αυτά τα συστατικά που θα φέρουν αποτέλεσμα .




Όλοι μαζί μπορούμε - Μόνο ο αγώνας που δεν δίνεται είναι χαμένος !

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου