Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Οι άχρηστοι του Δημοσίου ....και οι χρήσιμοι πολιτικάντηδες

Θέμα απολύσεων στο Δημόσιο επαναφέρει με κυνική δήλωση ο πρόεδρος της Ν.Δ
Με μια ανατριχιαστικού κυνισμού αποστροφή του λόγου του -"εμείς λέγαμε όχι σε άχρηστους στο Δημόσιο, εκείνοι τους επαναπροσέλαβαν"- ο Ευ. Μεϊμαράκης μας υπενθύμισε από το Ηράκλειο της Κρήτης το γνωστό ανάλγητο νεοφιλελεύθερο πρόσωπο της παράταξής του.Οι... "άχρηστοι του Δημοσίου που επαναπροσλήφθηκαν" δεν είναι

άλλοι από τις καθαρίστριες, τους καθηγητές και τους σχολικούς φύλακες, τους απολυμένους μετά το "μαύρο" στην ΕΡΤ, τους διαθέσιμους και απολυμένους που αποκαταστάθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, μαζί με όλους τους άλλους "άχρηστους του Δημοσίου", ακούν τη Ν.Δ. να ξαναπειλεί με απολύσεις αν ο λαός την ξαναφέρει στη διακυβέρνηση.

Για να μην ξεχνιόμαστε.....
Οι άχρηστοι βέβαια γίνονται χρήσιμοι, αν απολύονται και μετά εργάζονται σε εργολάβους με τα μισά χρήματα, χωρίς δικαιώματα, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ανασφάλιστοι.

Υ.Γ. Να μην ξεχάσουμε να ξανα-κατέβουνε με πανό τα συνδικάτα  στην Ρηγίλης....
(και να χειροκροτάνε δυνατά έτσι ; με τα 2 χέρια)

Πηγή 




1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΞΗ .ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ .ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΟΙ.ΣΑΛΙΑ ΣΑΛΙΑ ΣΑΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή