Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

H ΠΕΠΕ ζητά την λειτουργία του Προαστιακού Καλαμάτας τις μέρες του πανηγυριού της Μεσσήνης.

Και όχι μόνο ....

Κύριοι Πρόεδροι,
Mε την παρούσα επιστολή μας, ζητάμε την αποδοχή από εσάς του αιτήματός μας, για την επαναλειτουργία - και φέτος όπως και πέρσι - κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης στο Δήμο Μεσσήνης το Σεπτέμβριο, της λειτουργίας της γραμμής Καλαμάτας – Μεσσήνης.

Πιστεύουμε ότι το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου έχει μεγάλες και πολλές δυνατότητες κι αυτό φαίνεται από τη λειτουργία του Προαστιακού Πάτρας, Διακοφτό – Καλάβρυτα, Κατάκολο - Πύργος – Ολύμπια. Για το λόγο αυτό, εκτιμούμε ότι το αίτημα όλων για μόνιμη και καθημερινή λειτουργία της γραμμής Καλαμάτα – Μεσσήνη – ΤΕΙ – Ζευγολατιό – Διαβολίτσι, είναι υλοποιήσιμο.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.



 Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου