Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η αυστριακή OBB αναστέλλει προσωρινά τη σιδηροδρομική σύνδεση με την Ουγγαρία

«Εξαιτίας της μαζικής συμφόρησης στα τρένα που έρχονται από την Ουγγαρία, η ÖBB αποφάσισε να αναστείλει τις υπηρεσίες της στην Ουγγαρία προσωρινά», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αυστριακής εταιρείας σιδηροδρόμων.


«Η μεγάλη συρροή προσώπων σε συνδυασμό με τον σημαντικό αριθμό ανθρώπων που περιμένουν ήδη στους σταθμούς, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, ξεπερνά τις διαθέσιμες σιδηροδρομικές δυνατότητες», διευκρινίζει η σιδηροδρομική εταιρεία. Κάλεσε επίσης τους εθελοντές και τις εταιρείες πούλμαν να σταματήσουν να μεταφέρουν ταξιδιώτες στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του δικτύου της.

Μετά την ανακοίνωση των αυστριακών σιδηροδρόμων για προσωρινή αναστολή της σιδηροδρομικής σύνδεσης με την Ουγγαρία, η ουγγρική εταιρεία σιδηροδρόμων MAV ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει τη δρομολόγηση τρένων που θα τερματίζουν στον σταθμό Χεγκιεσάλομ στα σύνορα με την Αυστρία. Στην ανακοίνωση προστίθεται, ωστόσο, ότι αναμένονται καθυστερήσεις στη διαδρομή από τη Βουδαπέστη στον σταθμό Χεγκιεσάλομ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου