Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ένα χρόνο μετά - 5 λεπτά για τον Δήμο Τσακνιά...

Ένας χρόνος πέρασε απο την ημέρα που ένας  αγαπημένος φίλος, ένας αληθινός φίλος και υποστηρικτής των σιδηροδρομικών, ο επί χρόνια δικηγόρος της Ομοσπονδίας μας Δήμος Τσακνιάς έφυγε εντελώς ξαφνικά.
Η απώλεια του σε όσους γνωρίζουν τον αγώνα που έδινε για τα συμφέροντα του σιδηροδρόμου και των σιδηροδρομικών είναι τεράστια και ολοφάνερη καθώς χάθηκε ένας πραγματικό φίλος και ανιδιοτελής αγωνιστής.
Το στέκι της έλξης δημοσιεύει την εκδήλωση που γίνεται στο Μουσείο Μπενάκη την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα όπου 19 προσωπικότητες θα μιλήσουν για τον Δήμο Τσακνιά.
Εμείς θα είμαστε εκεί για να τιμήσουμε τον φίλο μας που έφυγε τόσο ξαφνικά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου