Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή Λαρισαϊκού στην Διοίκηση ΟΣΕ

Κύριε Σύμβουλε,
            Τους τελευταίους μήνες δεχόμαστε συνεχείς προκλήσεις από την πλευρά σας.
Α) Σας ζητάμε συναντήσεις, δεν μας έχετε απαντήσει ακόμα. Γνωρίζουμε βέβαια ότι
τα θέματα που βάζουμε για συζήτηση δεν σας είναι ευχάριστα αλλά  αυτός είναι ο ρόλος του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Β) Αναθέτετε παράλληλα καθήκοντα σε συναδέλφους σε δύο και τρεις ειδικότητες ταυτόχρονα. Θέσεις νευραλγικής ευθύνης για την ασφάλεια των συναδέλφων. Σας ζητήσαμε να ανακαλέσετε τις αποφάσεις ,δεν μας απαντήσατε.
Γ) Σας στέλνουμε επιστολή (εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας 4424 στις 4/10/2014) στην οποία φέρνουμε στην επιφάνεια μελανά σημεία για το πώς γίνονται τα έργα στον οργανισμό, δεν μας απαντάτε. 
Δ) Τώρα προχωράτε στον διαχωρισμό του συναδέλφου στην εσωτερική υπηρεσία σε συνειδητούς και ασυνείδητους. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η ″ιδέα″ σας να υποχρεώνετε τους συναδέλφους  να κάνουν χρήση της κάρτας σήμανσης και ταυτόχρονα να υπογράφουν. Ο κοινωνικός αυτοματισμός που προσπαθείτε να επιβάλλετε δεν θα περάσει. 
          Σας δηλώνουμε ότι αυτή την επιστολή και έπειτα κάθε επιστολή θα κοινοποιείται  στο Υπουργείο και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. 
Τα όποια θέματα έχουμε θα ερχόμαστε να τα προβάλλουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο. 
ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ. "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΝΙΚ.ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ                                         ΒΑΣ. ΒΕΛΑΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου