Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

H ΠΟΣ ζητά συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ- Υπουργείο Μεταφορών


Διαβάστε τις επιστολές που απέστειλε η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Κύριε Υπουργέ, 


Με την παρούσα επιστολή μας καταρχήν, σας εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων σας, σε ένα από τα πιο σημαντικά Υπουργεία της Κυβέρνησης καθώς οι εξελίξεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είναι ραγδαίες και εμάς ως Σιδηροδρομικούς μας αφορούν άμεσα.

Παρακαλούμε να ορίσετε άμεση συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε αφενός την εξέλιξη υπογραφής της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας όλου του προσωπικού μας και αφετέρου την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ που από ότι φαίνεται βρίσκεται πλέον προ των πυλών !!!!
Και τα δύο ζητήματα είναι ζητήματα πρωτίστης σημασίας και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας.

 Και προς το ΤΑΙΠΕΔ 

Κύριοι,

Επειδή οι εξελίξεις όσον αφορά την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ είναι ραγδαίες, με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να ζητήσουμε άμεση συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας μαζί σας.
Ως σιδηροδρομικοί έχουμε εκφράσει κατ΄επανάληψη τη διαφωνία μας στην ιδιωτικοποίηση των δύο εταιρειών και παράλληλα προς πάσα αρχή έχουμε δώσει τις προτάσεις μας μέσω τεκμηριωμένων υπομνημάτων.
Λόγω της κρισιμότητας και της αμεσότητας του ζητήματος, ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας.



             Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας


             ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου