Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

To ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών κατηγορεί το Δίκτυο με ανακοίνωση του....

Άρχισε να ξεδιπλώνει τον επικίνδυνο ρόλο του για το κίνημα και τους εργαζόμενους ο μεταλλαγμένος νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός. Με τον οπορτουνισμό και φραξιονισμό που τους διακατέχει, πρότειναν στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΣ 22/10/2015, να
πάρουμε απόφαση για 24ωρη απεργία όχι στις 12 Νοέμβρη  που καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας να απεργήσουν, αλλά μια μέρα πριν στις 11 του Νοέμβρη.
          Το ΔΙΚΤΥΟ Σιδηροδρομικών δίνει τις πρώτες του εξετάσεις στο ρόλο που αναλαμβάνει, δηλαδή του απορυθμιστή – λαϊκιστή, στην πλαγιοκόπηση του ταξικού εργατικού κινήματος και στήριγμα της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.  
          Οι εργαζόμενοι πρέπει να καταδικάσουν τέτοιες συνδικαλιστικές τακτικές να οργανώσουν τις δυνάμεις τους σε ταξική κατεύθυνση, να στηρίξουν τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Τα αποτελέσματα του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού τα βιώσαμε και τα βιώνουμε, χορτάσαμε.
          Κανένας κλάδος εργαζομένων μόνος, αν δυναμώσουμε την ενότητά μας κτίζουμε την κοινωνική συμμαχία για αγώνες και ανάπτυξη προς όφελος του λαού.

12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30΄
 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


1 σχόλιο:

  1. Μια μέρα πριν κάνουν συνήθως οι δημοσιογράφοι, γιατί παλαιότερα απεργούσαν μαζί με τους λοιπούς εργαζόμενους και δεν καλύπτονταν οι απεργίες. Οπότε για κάποιους ήταν σαν να μην έγιναν. Οι δημόσιες αστικές μεταφορές, για να διευκολύνουν την προσέλευση, κάνουν στάσεις πριν και μετά τις συγκεντρώσεις. Εμείς γιατί να κάνουμε μιά μέρα πριν; Για τον Προαστιακό; Ας γίνει κάποια ρύθμιση στάσεων εργασίας μόνο γι αυτόν. Λέτε ξαφνικά να θελήσουν να έρθουν διαδηλωτές από όλη τη χώρα, για το συλλαλητήριο της Αθήνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή