Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Απάντηση της Ενωμένης Κίνησης στην ΑΣΚ


Λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ στο σχόλιο της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" σιδηροδρομικής κίνησης. Διαβάζουμε: 

1) Ότι αφορά συν τη σύνταξη του εξώδικου την ευθύνη έχει το προεδρείο και εδώ φάινεται η άγνοια σας.
2) Δεν επιχειρείται να στοχοποιηθεί το σωματείο, κριτική γίνεται στη δράση του σωματείου.
3) Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ πάντα είχε την άποψη όσοι είναι εκπαιδευμένοι να δουλέψουν στα τραίνα χωρίς να έχει προσωπική εμπάθεια για κανέναν. Είναι θέση μας και ο καθένας την κρίνει.
4) Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί συν. Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι και ήταν σταθερή σε ζητήματα ιδιωτικοποιήσεων είμαστε ενάντια σε κάθε είδους ιδιωτικοποιήσεις μικρές ή μεγάλες, τμηματικές ή συνολικές. Αλήθεια το σωματείο του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ τι ρόλο έπαιξε στις ιδιωτικοποιήσεις των σημείων πώλησης; Μήπως είχε συναινέσει; σας προκαλούμε να δημοσιοποιήσετε έστω και ένα μέτρο αντίδρασης σε αυτό. 
5) Όσο θα συνεχίσετε να μιλάτε τόσο θα εκτίθεστε, γι' αυτό καλό είναι να ενημερώνεστε πρώτα και μετά να μιλάτε. Δεν είναι προαγωγές όσοι έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις προϊσταμένων, είναι τοποθετήσεις. Δεν υπάρχουν προαγωγές στο βαθμό του αρχιελεγκτή και δεν κατέχει κανένας αυτό το βαθμό. Προαγωγές ή τοποθετήσεις κάνει η υπηρεσία, δεν κάνει το σωματείο, αν και οι άλλες παρατάξεις είχαν βάλει το χεράκι τους. Στο Δ.Σ. στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβρη το 2013 η ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ έβαλε ζήτημα να γίνει θέση του σωματείου στις επικείμενες προαγωγές να πιέσει να γίνουν με κριτήρια όπως : α) Αρχαιότητα, β) Τοπικά και ουσιαστικά προσόντα. Πέρασε κατά πλειοψηφία όμως ουδέποτε παρά τις πιέσεις μας προχώρησε με ευθύνη των παρατάξεων ΠΑΣΚ- ΔΑΚΕ.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Και τέλος αλήθεια γιατί δεν χρησιμοποιείται το site του σωματείου για τα σχόλια σας;
Επί της ουσίας για τις προτάσεις μας έχετε να πείτε κατι;;!!!


ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου