Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Δημοψήφισμα Π. Ιονίων Νήσων: 76,05% ΟΧΙ στο ξεπούλημα των αεροδρομίων

ΟΧΙ στο ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων στα Ιόνια Νησιά ψήφισε το 76,05% των συμμετεχόντων στο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ).Στη διαδικασία, ψήφισαν ηλεκτρονικά 6.426 πολίτες των Ιονίων Νήσων, εκ των οποίων υπέρ της πρότασης της ΠΙΝ ενάντια στην «αξιοποίηση» των αεροδρομίων τάχθηκαν:



ΝΑΙ 4.887 (ποσοστό 76,05%)

ΟΧΙ 1.539 πολίτες (ποσοστό 23,95%).

«Διαθέτουμε πλέον την πιο αξιόπιστη καταγραφή της άποψης των πολιτών. Δεν υπάρχει άλλη, ούτε εδώ ούτε σε όλη την Ελλάδα. Και η άποψη αυτή έχει άρνηση και θέσεις: αρνείται την ιδιωτικοποίηση, προκρίνει το δημόσιο χαρακτήρα της λειτουργίας των αεροδρομίων με συμμετοχή της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων», υπογράμμισε ικανοποιημένος στο kefalonianews.gr για το αποτέλεσμα ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θοδωρής Γαλιατσάτος.

«Το μήνυμα που αναδύεται είναι: σεβασμός στους πολίτες και τη γνώμη τους για κάθε σοβαρό θέμα που επηρεάζει τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους και της χώρας», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Μια ακόμη μάχη στο σκηνικό του πολέμου για την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας δόθηκε με επιτυχία. Προχωρούμε με δύναμη για την επόμενη μέρα, την επόμενη μάχη. Στις 8/1/2016 είναι η εκδίκαση της προσφυγής μας εναντίον της ιδιωτικοποίησης ενώπιον του ΣτΕ. Η Περιφέρεια θα είναι κλειστή. Εμείς θα είμαστε εκεί για την υπεράσπιση του δικαίου, της αλήθειας, του λαϊκού και εθνικού συμφέροντος. Καλούμε κάθε φορέα αυτοδιοικητικό και παραγωγικό ή συνδικαλιστικό, κάθε επιτροπή αγώνα, να συμπαρασταθεί με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει πρόσφορο (φυσική παρουσία, ψήφισμα, δημοσίευση). Απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση και στην Κοινή Πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων να κινητοποιήσει τα μέλη της, στις 8/1/2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου