Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μας πιάσανε τα γέλια με την επιστολή Τερζόγλου!!!!

Επειδή ο Τάκης ψάχνει καθημερινά και εναγωνίως την δημοσιότητα, του βάλαμε και πιασάρικο τίτλο μαζί με grande φωτογραφία,για να διαβάσουν ΟΛΟΙ πως "τα παιδία παίζει"στην Ομοσπονδία. 

Ο συνάδελφος Τερζόγλου,λοιπόν έστειλε επιστολή για να ....
μας βρίσει και σε αυτήν κάνει και μια  έκκληση προς τον συνάδελφο Αναγνωστόπουλο να τον ενημερώνει στο προσωπικό του mail για τις εξελίξεις.

Δεν θέλει , ο Τερζόγλου, να ενημερώνεται απο το στέκι, αλλά θέλει να δημοσιεύονται οι επιστολές του εδώ και μας τις στέλνει,γιατί γνωρίζει ότι θα την δημοσιεύσουμε όπως κάνουμε για ΟΛΕΣ τις απόψεις,ενώ ξέρει απο πρώτο χέρι ότι το στέκι της έλξης διαβάζουν καθημερινά ΟΛΟΙ οι σιδηροδρομικοί!
Πρόκειται αναμφίβολα για την πλέον γραφική προσωπικότητα στον χώρο του σιδηροδρομικού συνδικαλιστικού γίγνεσθαι! Ο μοναδικός επίσημος ορισμένος  "παρατηρητής" των εκδηλώσεων του Προεδρείου της ΠΟΣ! 
 Παραθέτουμε την επιστολή του Τερζόγλου και συμπάσχουμε μαζί του. Προφανώς μας βρίζει γιατί ενοχλήθηκε που αποκαλύψαμε τα όσα είπε σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΣ χαρακτηρίζοντας τους μηχανοδηγούς "κηφήνες", προκαλώντας την αντίδραση των Τουρλή και Καραδήμα. Μέχρι σήμερα βέβαια δεν έχει ακόμα ανακαλέσει και δεν έχει ζητήσει και συγνώμη.....
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
προς το συνάδελφο και φίλο, ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ
Καρόλου 10/12/2015

Συνάδελφε και φίλε Γιώργο, 
Για δεύτερη φορά με φέρνεις στη δύσκολη θέση να ενημερωθώ για θέσεις και απόψεις σου, από το blog του τυχοδιώχτη και προβοκάτορα, στελέχους του Δικτύου Σιδηροδρομικών και του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζεται και από το ΜΕΤΑ. Είναι κάτι που με προσβάλλει βαθύτατα και πιστεύω ότι δεν συνάδει με τη μακριά και ειλικρινή σχέση που έχουμε.

Είναι φυσικά ατομικό σου δικαίωμα να διαχειρίζεσαι τα προσωπικά σου θέματα με τον τρόπο που αποφασίζεις εσύ. Σου έχω επαναλάβει όμως μία αδυναμία σου και θα το κάνω και δημόσια. Ποτέ δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τους φίλους από εκείνους που σε χρησιμοποιούν και με την πρώτη ευκαιρία σε εγκαταλείπουν!!! Έτσι κάνεις και τώρα, αλλά ειλικρινά σου εύχομαι αυτή τη  φορά να σου βγει σε καλό.

Την επόμενη φορά όμως που θα αποφασίσεις να δημοσιοποιήσεις κάποια θέση η άποψη σου, κάνε μου τη χάρη, να τη στείλεις και στο προσωπικό μου mail ή στο γραφείο μου τα οποία γνωρίζεις πολύ καλά.

Το δεύτερο που θέλω να σου επισημάνω είναι τούτο. Κάνεις πολύ συχνά αναφορές στην «ΠΟΣ»!!! Όπως γνωρίζεις πολύ καλά η ΠΟΣ είναι ένα δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, στο οποίο δρουν συνδικαλιστές και παρατάξεις. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.

Γνωρίζεις επίσης πολύ καλά ότι, σε ότι αφορά τα ζητήματα που έχεις θέσει και τις καταγγελίες που έχεις κάνει, έχω κρατήσει διαφορετική στάση από τις άλλες παρατάξεις (ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ, ΔΙΚΤΥΟ, ΠΑΜΕ) που είχαν κοινή στάση μέχρι σήμερα στα ζητήματα που σε αφορούν.

Θέλω λοιπόν να σε παρακαλέσω όταν αναφέρεσαι στην «ΠΟΣ» να με εξαιρείς, εκτός και η κριτική σου αφορά κι εμένα αποδεδειγμένα. Αλλιώς με αδικείς κάτι που ξέρω ότι δεν το θέλεις.

Κατά τα άλλα, θα συνεχίσω να ζητάω τη βοήθεια σου και τις γνώσεις σου, όπως έκανα μέχρι τώρα, στα δύσκολα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Καλή δύναμη και καλές γιορτές

Παναγιώτης Τερζόγλου


Δικό μας σχόλιο

Τάκη καλές γιορτές.Και με το μαλακό στους κουραμπιέδες.
Όταν εσύ θα φτιάχνεις πίτες σπίτι σου, εμείς σαν γνήσιοι "κηφήνες" θα δουλεύουμε πάνω στα τρένα μακριά απο τις οικογένειες μας.
Για να μπορείς  μέσα απο το γραφειάκι σου,να στέλνεις επιστολές σαν την παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου